17 Eylül 2015 Perşembe

Paş Tamamlama Kartları 3 parçalı

Hobi eğitim Dünyası markasından okul öncesi yaş grubuna hitap eden eğitici bir oyun. Evde, okulda çocukların zevk alarak oynayabilecekleri bir ürün. Paş tamamlama kartlarının bir özelliği de oynarken aynı zamanda öğretmeyi de amaçlıyor olmasıdır. Her anne ve baba için çocuklarının yeni bir şey öğrenmesinin mutluluğu tarif edilemez.  Bu kartlar ile çocuklarınız sevimli bir ahçı kanguru ile tanışacak ve kanguru hayvanını öğrenmiş olacaktır. Oyun kartlarına hayvanların çocukların seveceği tarzda çizilmesi çocukların hayal dünyalarını da zenginleştirecektir. Yine aynı şekilde ressam bir sincap ile tanışacaklardır. Başka bir kartta hemşire tavşanı öğreneceklerdir.

Oyunda 11 farklı oyun kartı bulunmaktadır. Bu 11 farklı kart 11 farklı hayvanı öğrenme anlamına geliyor.  Bu hayvanlar; köpek, tavşan, inek,zürafa,ayı,sincap,fare,panda, kanguru, gergedan ve futbol oynayan çocuk.

Paş Tamamlama kartları oyunu 6 kişiye kadar kişi ile oynanabilen bir oyundur.

Oyunda amaç dikkat yöneltme ve eşleştirme becerilerini geliştirmektir. Bu oyun kartları ile çocuklarınız dikkatlerini kartlara verip sevimli hayvanları tamamlayacaklardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder