22 Eylül 2015 Salı

AHŞAP NE KADAR ZEKİSİN OYUNU

Hobi Eğitim Dünyası markasından yeni bir ürün daha piyasaya çıktı; ahşap ne kadar zekisin oyunu.
Ne kadar zekisin oyunu 25 seviyeden oluşan bir zeka ve akıl oyunu olup, çocukların ve yetişkinlerin ne kadar zeki olduklarını ölçme imkanı sağlayan bir oyundur. Türkiye'de zeki ve sağlıklı nesillerin yetişmesini dert edinen Hobi Eğitim Dünyası markası, zeki çocukların tespiti ve eğitimi için ne kadar zekisin oyununu üretmiştir. Tamamen ahşap malzemeden üretilen oyun yerli üretimdir. Ne kadar zekisin oyunundaki ahşap malzemeler N71 kriterlerine uygun gıda boyası ile boyanmıştır ve sağlığa zararlı madde içermez.

Ne kadar zekisin oyunu özel bir oyun tahtası üzerinde oynanmaktadır. Oyun özel kutusunda ve ambalajında www.hobiegitimdunyasi.com  internet sitesinde satışa sunulmuştur. Oyun paketinin içerisinde farklı renklerde ve şekillerde 6 adet geometrik cisim vardır. Ayrıca oyun tahtası üzernde 1 den 25 e kadar rakamların olduğu kare bir kitapçık vardır. Oyunda amaç belirtilen rakamı boş bırakacak şekilde oyun tahtasının tamamını renkli geometrik şekiller ile tamamlamaktır. İlk bakışta basit bir tangram oyunu olarak gözükebilir fakat öyle değildir. Farklı düşünebilme ve farklı görebilme yetilerini çokça çalıştırmak gerekmektedir. Beyin çoğu zaman insanı belli şekilde bakmaya yönlendirmektedir. İşte Ne kadar zekisin oyunu farklı bakabilmeyi geliştiren bir oyundur.
Tek kişi ile oynanan bir oyun olduğu gibi 2 kişi ile de oyanan bir oyundur. Arkadaşlar arasında turnuvaları dahi düzenlenebilecek bir oyun. Sade çocuklar değil yetişkinlerin de rahatlıkla ve zevk alarak oynayabilecekleri bir oyun.
Anaokullarında ve kreşlerde çocukların eğitimde oynatılabilecek sıradışı bir oyun. Oyunun okullar için güzel olan tarafı ise seviyeli olması. Her derste bir seviye yaptırılarak 25 ders boyunca oynatılabilecek ve müfredata konabilecek bir oyun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder