31 Ekim 2014 Cuma

Hobi Eğitim Dünyası

www.hobiegitimdunyasi.com olarak  insana yapılan yatırımın en akıllı yatırım olduğu felsefesi ile yola çıktık. Ülkemiz gençlerinin daha iyi bir geleceği hak ettiği kanaatindeyiz. Bunun için ağlanıp sızlanmak yerine her bir bireyin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekmektedir.
Ezberci eğitim sistemi yerine öğrencilerin daha aktif bir şekilde sürecin içerisine dahil edildiği eğitim metodları geliştirmeliyiz. Klasik sistemi artık terk etmek zorundayız. Eğer sorun üreten değil çözüm üreten bireyler yetiştirmek istiyorsak eğitim sistemini sağlam bir revizyondan geçirmeliyiz.
Dünya çapında sosyal sorunları çözecek fikirleri, projeleri olan kişileri seçen dünyanın en tanınmış STK larından Ashoka'ya üye olan okul sayımızı artırmak zorundayız.
Ahşap eğitim malzemeleri ülkemizde henüz hak ettiği değeri görmemektedir. Öncelikle öğretmenlerin yetiştiği eğitim fakültelerinde daha kaliteli eğitim verilmelidir. Hobiegitimdunyasi.com olarak sattığımız ürünlerin büyük bir kısmını öğretmenler kullanmayı bilmedikleri için öğrencilerine tavsiye edemiyorlar. Onun için değişim öncelikle öğretmenlerden başlamalıdır.




Katamino

Çocukların geometrinin temel kavramlarını öğrenmelerine yardımcı olur.
Tek kişinin oynayabileceği bir puzzle olarak oynanabilir.
Aynı zamanda iki kişinin oynayabileceği bir strateji oyunudur.
Uluslararası bir çok ödüle sahip olan katamino www.hobiegitimdunyasi.com'da
Kataminoda amaç renkli ahşap şekilleri(pentemino) kitapçıktaki talimatlata göre hiç boşluk bırakmayacak şekilde dikdörtgeni tamamlamaktır.
3-99 yaş aralığında insanların oynabilecekleri seviyededir.
3 yaşın altında çocukların yutabilecekleri küçüklükte parçalar olduğu için 3 yaş üstü için idealdir.
Ahşap malzemeden üretilmiştir.
Sağlığa zararlı madde içermez.

30 Ekim 2014 Perşembe

Hobi Eğitim Dünyası

Hobi Eğitim Dünyası insanların hobilerini kaybettiği, gençlerin ve çocukların okula gitmekten zevk almadıkları ,okulu ve dersleri sıkıcı ve gereksiz buldukları, çalışan insanların ise yoğun çalışma temposundan kendisine ve ailesine vakit ayıramadığı bir zamanda “herkesin bir hobisi olmalı” sloganı ile şehir hayatının gürültülü, stresli ve yorucu temposu içinde kendilerini mutlu ve huzurlu hissedecekleri ürünler sunan köklü bir şirkettir. Zengin seçeneği ile eğitim dünyasında her yaş gurubuna hitap eden hobi eğitim dünyası insanların eğlenirken öğrenmelerini ve aynı zamanda öğrenirken de eğlenmelerini amaçlar. Hobi eğitim dünyası bütün insanlara “ bir hayal kur çünkü hayalindir seni değerli kılan” diyerek beşikten mezara bütün insanların hayal kurmalarına ve hobi sahibi mutlu insanlar olmalarına hizmet eder. Bu amaçla %100 sağlıklı, zeka geliştirici ve öğretici aynı zamanda da mutlu eden ürünler pazarlar.

Televizyonun ve internetin hayatın vazgeçilmez parçası olduğu günümüzde insanlar her geçen gün bireyselleşmektedir. Bireyselleştikçe yalnızlaşmaya mahkum olan insanın mutsuz ve huzursuz olması beklenilen bir sonuçtur. Hobi eğitim dünyası insanların birlikte, hep beraber zaman geçirecekleri, yalnız kalmayacakları ve ortak bir şeyler paylaşmanın sevincini yaşayabilecekleri ürünler pazarlar.

Hobi eğitim dünyası hayatınızı güzelleştiren güzel ürünler sunar…

Manyetik Lego

Manyetik Lego 157 Parça

Magnestix manyetik lego 157 parça çocuk eğitimi için okullarda kullanılan eğitici bir oyuncaktır. Bu manyetik legoların 36,103 ve 157 parçalı modelleri mevcuttur. Parça sayısının fazla olması nedeniyle en ideali 157 parça olanıdır.

Manyetik legolar ile çocuklarınız hem el becerilerini geliştirecek hem de eğlenceli dakikalar geçireceklerdir. Çocuklarınız bir mühendis gibi ev, köprü, araba gibi modeller yapabileceklerdir.
Çeşitli şekiller dizayn etmek üzere üretilen magnestix manyetik legolar manyetik bir zeka oyunudur.


Kolayca takılıp çıkarılabilen parçalar sayesinde dev yapılar yapabilirsiniz.
Okullarda fizik konularını anlatmada yardımcı olan eğitici bir materyaldir.
Paketin içerisinde yer alan çelik küreler ve manyetik çubuklar ile harika yapılar yapabilirsiniz.
Mıknatıslı manyetik çubuklar çelik kürelere direk yapıştığını göreceksiniz.


Klikko Zeka Eğitim Ve Oyun Seti

Klikko zeka eğitim ve oyun seti bulunduğu ülkelerde çocuklar ve yetişkinler tarafından yoğun ilgi gördü. Ülkemizde de klikko zeka eğitim ve oyun seti ile oynayan çocukların oynamayan çocuklara göre hayal dünyalarının daha geniş olduğu tespit edilmiştir. klikko ile çocukların sadece hayal dünyaları gelişmeyecek, aynı zamanda çocukların el becelerileri, şekil becerileri ve zihinsel becerileri gelişecektir.
Evde tek başına oynanabileceği gibi aynı zamanda grup olarak ta oynanabilen bir oyundur. Özellikle anaokulu ve kreşlerde çocukların eğitimi ve eğlenmesi için kullanılan eğitici bir oyuncaktır.
Bu muhteşem oyuncak www.hobiegitimdunyasi.com farkı ile karşınızda.
Uluslararası alanda bir çok ödüle sahip olan klikko özenle hazırlanmış parçalardan oluşmaktadır. Şekilden şekile girme özelliği sayesinde istediğiniz şekli yapabilirsiniz.
Kolayca birbirine geçebilme özelliği sayesinde oynarken herhangi bir zorluk yaşamayacaksınız.

Mangala Nasıl Oynanır 2 ?

Bir önceki yazımızda Türk Strateji Ve Zeka Oyunu Mangala'nın nasıl oynanacağı hakkında kısa bir bilgi vermiştik. bu yazımızda da Mangala'nın 4 temel oyun kuralından bahsedeceğiz.

1. TEMEL KURAL;
Oyuna kura ile başlayan oyuncu kendi bölgesinde bulunan kuyulardan herhangi birinden 4 adet taşı alır. Aldığı taşlardan bir tanesini, taşları aldığı kuyuya bırakır. daha sonra sağa doğru her kuyuya 1 er adet taş bırakır. Bu işlem elindeki taşlar bitene kadar devam eder. burada dikkat edilmesi gereken husus dağıttığı taşlar kendi havuzuna denk gelirse oyuncu tekrar oynama hakkı kazanır. Oyuncunun kuyusunda tek taş varsa bu taşı sıra kendine geldiği zaman sağdaki kuyuya taşıma hakkına sahiptir.
2.TEMEL KURAL;
Hamle sırası kendisine gelen oyuncu elinde taş kalması durumunda rakip oyuncunun bölgesindeki kuyulara da taş bırakabilir.Oyuncunun elindeki son taş rakip oyuncunun bölgesindeki kuyudaki taşları çift sayı yaparsa, oyuncu bu kuyudaki bütün taşları kendi havuzuna taşıma hakkına sahip olur.
3. TEMEL KURAL;
Oyuncu taşları dağıtırken elinde kalan son taş kendi bölgesindeki boş kuyulardan birisine denk gelirse ve o kuyunun karşısındaki rakibine ait kuyuda taş varsa oyuncu rakibinin kuyusundaki ve kendi kuyusundaki taşları alıp havuzuna taşıma hakkına sahip olur.
4. TEMEL KURAL;
Oyunculardan herhangi birisinin bölgesindeki kuyularda taş biterse oyunda bitmiş olur. Kendi bölgesindeki taşları ilk bitiren oyuncu rakip bölgedeki taşları da alma hakkına sahip olur.

Mangala Nasıl Oynanır?

Türk zeka ve strateji oyunu mangala iki kişi ile oynanan bir oyundur. Plastik malzemeden üretilen mangalalar olduğu gibi ahşap malzemeden üretilmiş mangalalar da vardır. ahşap malzemeden üretilen mangala sağlığa zararlı madde içermez. ahşap oyuncaklar her zaman daha sağlıklı ve daha güvenlidir.
Oyun tahtası üzerinde 12 adet kuyu vardır. Kuyular karşılıklı olarak 6 şar adettir. Kuyuların yanında her oyuncunun taşlarını toplayacağı birer büyük havuz vardır. Oyunda 48 adet taş mevcuttur.

Oyuna kura ile başlanır ve 48 adet taşı her kuyuya 4 er adet olmak üzere dağıtırlar.Oyuncunun önünde bulunan 6 adet kuyu kendi bölgesidir. Karşısındaki 6 adet kuyu ise rakibinin bölgesidir.

Oyuncular kendi havuzlarında en fazla taşı toplamaya çalışırlar.

Oyunda 4 ana kural vardır. bu kurallar bir sonraki yazıda anlatılacaktır.

28 Ekim 2014 Salı

Lego Tasarımlı Not Defteri

Lego görünümlü not defteri ile çocuklarınız için yazı yazmak daha eğlenceli olacak
Yazı yazmayı veya günlük tutmayı seven dostlarınıza hediye edebileceğiniz eşsiz bir ürün
Kaliteli sert silikon dış kapağı olan lego görünümlü not defteri 100 sayfadan oluşmaktadır.
1. kalite çizgili kağıttan oluşmaktadır.
8x10 cm boyutlarındadır.
6 farklı renk seçeneği mevcuttur.

15 Ekim 2014 Çarşamba

Ahşap Çin Daması


Hobiegitimdünyasi.com dan bir yeni ürün daha;Ahşap Çin Daması ve aynı zamanda ahşap Solo Test.
oyunun bir yüzünü Çin Daması olarak kullanabilirsiniz diğer yüzünü ise Solo Test olarak kullanabilirsiniz.