2 Ekim 2015 Cuma

BRAİN STORM BEYİN FIRTINASI ZEKA GELİŞTİREN BLOKLAR

Hobi Eğitim Dünyası markasından yeni bir ürün daha; BRAİN STORM BEYİN FIRTINASI ZEKA GELİŞTİREN BLOKLAR. Tamamen ahşap bloklardan oluşan zeka geliştiren bir oyun seti.



Beyin Fırtınası, 15 adet farklı şekil ve renkteki ahşap bloklar ile kitapçıktan oluşan bir zeka oyunudur. Bu bloklar ile değişik kombinasyonlarda birçok desen, figür hatta 3 boyutlu şekiller elde edebilirsiniz. Bu işlemler esnasında mantıksal düşünmeyi öğrenir, matematiksel kavramları tanırsınız. Sorun çözme yetinizi geliştirmeye yardımcı olur, şekil ve renkleri tanımanıza ve zeka gelişimine olumlu katkıda bulunur. Beyin fırtınası oyunu öğrenme becerilerinin gelişmesine katkı sağlar. Bu Bloklarla 100 den fazla değişik şekil oluşturabilirsiniz. Sonuçta hayal dünyasının sınırı yoktur. Beyin fırtınası 4 farklı görev seviyesine sahiptir; başlangıç, orta, ileri ve uzman.
Beyin fırtınası oyunu orjinal kutusunda ve ambalajında satılan bir oyun. Oyun kutusunun içerisinde çeşitli seviyelerde problemlerin ve çözümlerin olduğu bir kitapçıkta var. İsterseniz o kitapçıktaki şekilleri isterseniz de daha farklı şekilleri yapabilirsiniz.



Beyin fırtınası zeka geliştiren bloklar ile balık, araba, şemsiye, gökdelen, kelebek, çufçuf tren, gemi, yengeç, roket, saray, çam ağacı gibi şekiller yapabilirsiniz. İlk bakışta basit bir oyun gibi gözüken beyin fırtınası zeka geliştiren bloklar ile oynamaya başladığınız zaman hiç de öyle kolay bir oyun olmadığını anlayacaksınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder